Cautare

302 de rezultate pentru "hoti de murfatlar" (2.65 secunde)
Tara fara brand de tara - citeam zilele astea in presa.
Oricat ni s-a interzis pana acum sa facem anumite referiri la cetatenii de etnie rroma, pentru a nu comite discriminari, iata ca evenimentele din ultima perioada ne-au permis sa mai spunem si adevarul: ... Dar, de aici pana la remarca presedintelui referitoare la acordeoane...
Cand au aparut primele semne bune, date de romanii care prosperau lucrand in tari straine, guvernantii s-au bucurat si numarau paralele pe care acestia le aduceau in banci. Cand primul val de specialisti a plecat din Romania auzeai peste tot - suntem renumiti in lume, suntem cei mai buni...
Desi, la fel ca foarte multi dintre concetatenii mei, nu sunt excesiv de interesat de alegerile pentru Parlamentul European, nu pot sa nu remarc faptul ca Partida Rromilor a gasit destule persoane care m-au convins sa le dau votul duminica.
Si, daca nici italienii nu vor mai face mare valva, o vom lasa cum a picat, adica nu vom face nimic pentru rezolvarea unor astfel de situatii ce pot aparea si pe viitor.
Se spune acolo ca dictatorul roman era, in vremea lui, cel mai mare colectionar de filme porno din estul Europei. ... Si ca, de 5 ani, de cand sta in Italia, nu a vazut astfel de afirmatii pe post. ... Toti sunt obsedati sexual, hoti periculosi si ucigasi.
De ani buni, se vorbeste in fotbalul romanesc de coruptie si evaziune fiscala, insa a existat o singura pedeapsa. Mana lui Gica Popescu a scos castanele din foc dupa diferentele de sume declarate in Romania si Turcia la transferul actualului dinamovist si fost rapidist, la acea vreme, Florin Bratu.
Daca pentru capetele luminate care ne conduc sau aspirantii la astfel de functii aceasta veste nu este decat una imbucuratoare, care-i determina sa lupte cu o mai mare inversunare sa-si sporeasca veniturile, ca doar merge...Pentru omul de rand, care a muncit un an de zile sa aiba ce pune pe masa de sarbatori, stirea nu poate fi nici pe departe imbucuratoare.
Si nu doar la nivel de businessuri la nivel inalt, unde furturile sunt mascate in acte si rareori sunt dovedite si vinovatii pedepsiti, ci si la nivelul romanului de rand.
In perioada sarbatorilor de iarna colindatorii vin la usile oamenilor. E de preferat sa nu le deschideti, pentru ca nu stiti ce se ascunde in spatele acestora. ... Asa ca, prefer sa-i privesc pe colindatori de la geamul blocului in care locuiesc.
Doi indivizi au jefuit miercuri seara o casa de schimb valutar din Capitala, de unde au furat 5.000 de lei.
Un grup de hoti a fost prins sambata seara, in Craiova, dupa o urmarire ca in filme.
Politistii de la Transporturi au prins, ieri-dimineata, dupa ce au facut uz de arma, trei tineri din Craiova care demontau piese si subansamble de la vagoanele de marfa pentru a le vinde la fier vechi.
Un barbat a fost impuscat in cap, astazi, de un politist care l-a prins in flagrant delict, in timp ce fura dintr-o dubita de pe DN2. Victima a fost transportata la Spitalul de Urgenta "Floreasca" din Capitala in coma profunda.
La data de 16.04.2011, in jurul orei 22:10, politisti din cadrul Biroului de Ordine Publica ai Sectiei 3 Politie au depistat, pe strada Mircea Vulcanescu din sectorul 1, doua persoane care impingeau un scuter dotat cu o cutie de transport alimente.
La data de 27 septembrie 2011, in jurul orei 15:00, politisti din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale - Politia Sectorului 1, cu sprijinul politistilor Sectiilor 1 si 2, ai structurilor specializate din cadrul I.G.P.R., i-au prins in flagrant pe Sos.
Aflati aici care sunt cele mai noi metode de furt din locuinte si masini In fiecare an in perioada sarbatorilor hotii se inmultesc. In 2010 la Brasov au fost raportate 6.435 de infractiuni de natura judiciara.
Preturile mari la combustibil au facut ca benzina din rezervoarele masinilor parcate langa bloc sa devina o prada interesanta pentru hoti.
Hoti din locuinte, prinsi cu focuri de arma Suspectii furasera dintr-un local din Capitala. Politistii au fost nevoita sa traga de cinci ori cu pistolul, pentru a-i opri pe hotii din locuinte. Politia Municipiului Bucuresti a transmis cum s-a desfasurat operatiunea de prindere a hotilor:
Doi argeseni sunt cercetati in stare de libertate dupa ce au furat motorina din rezervorul unui TIR parcat in orasul Filiasi, judetul Dolj.
google-analytics.com